Despre noi

Specialitati Horeca

 

    Compania noastra vine in ajutorul firmelor de tip HORECA, care isi doresc consolidarea brand-ului, prin personalizarea zaharului la plic tip stick alb/brun, in functie de necesitatile acestora (gramaje, culori, cantitate). Firma noastra ambaleaza zaharul alb si zaharul brun in pliculete de diferite gramaje si culori, in functie de dorintele clientului (ex:logo-ul companiei, nr. telefon, adresa de e-mail, etc), astfel incat serviciile oferite de acestia sa ii reprezinte.
Cu o experienta în ambalarea zahărului la plic,incepand din anul 2005, activitatea noastra se adresează societăților comerciale de tip HORECA, care doresc să își consolideze brandul. Firma noastra are sediul in Oradea, dar prin serviciile noastre ne adresam clientilor din TOATA TARA. Pentru mai multe informatii sau pentru comenzi, va invitam sa ne CONTACTATI.

Scurt istoric

Se achiziționeaza prima masina de ambalat zahar la plic.

2005

Incepe colaborarea cu un importator de cafea, astfel compania isi adaugă in portofoliu si produse din cafea, ceai, ciocolată caldă, destinate barurilor si restaurantelor.

2006

Am achiziționat a doua linie de ambalat zahar la plic.

2008

Se decide retehnologizarea liniilor de ambalare, achizitionandu-se prima masina in acest sens. Incepe livrarea in toata tara.

2013

Se achizitioneaza a doua linie de ambalat tehnologizata (moderna) si totodata se renunta la liniile vechi.

2015

Se monteaza cea de-a treia linie de ambalat, datorata cresterii numarului de comenzi.

2018

Suntem intr-o continua dezvoltare…

2020
Jud. Bihor, Loc. Oradea, Str. Dambovitei, nr. 29